Life Amplified

Holiday Events

Check back here for information on 2021 Holiday events.


Elf in the Window2020 Elf in the Window Scavenger Hunt answers
Thanks to everyone who participated in the Village’s Elf in the Window Scavenger Hunt. Answers to the questions included:

1. Question: Who is on Shar Donnay’s shirt?
Answer: The Grinch

2. Question:
What is Guitarri the Elf doing?
Answer: Painting

Elf in the Window Buddy3. Question: What is Benji the Elf trying to do?
Answer: Put a star on the tree

4. Question: How is Chip the Elf feeling?
Answer: Cold!

5. Question: What is Bubbles the Elf doing?
Answer: Washing a dog

6. Question: What is Penelope eating?
Answer: Tabasco sauce

7. Question: What is Mr. Roni painting a picture of?
Answer: Himself!

8. Question: What happened to Buddy?
Elf in the Window Shar DonnayAnswer: He was framed.

9. Question: What is Ruby’s favorite color?
Answer: Christmas lights

10. Question: Who is Corny looking for?
Answer: This one was a freebie – any answer was accepted!

11. Question: What is Durby holding?
Answer: A pizzaElf in the Window Mr. Roni

12. Question: What is the Elf’s name?
Answer: Chico

13. Question: What is Sally the Elf doing?
Answer: Reading Tarot cards